Vitale

Vitale

Home Textile

Carcafe te realizuar ne pambuk me anesore sateni.

 

Detajet

Te flesh mire eshte minimumi per te marre sa me teper kenaqesi nga jeta.

Te zgjurit te shplodhur dhe te kenaqur nga oret e kaluar mes carcafeve te bute e te fresket: kjo eshte ajo qe ofron minimalisht linja Vitale.

Ne dispozicion ne 30/30 Tail Cotton (76/68).

Ne gjendje ne 6 ngjyra te ndryshme.

Categories: , Tag:
× We are here to help you!