Virtuoso Mallow Standard

Virtuoso Mallow Standard

Jasteke

ME I LARTE, ME I REHATSHEM

Brendia e ketij jasteku, Memory Malva, dhuron maksimumin e mireqenies per qafen dhe shpatullat. Veshja, Saten Viskoze, hiqet dhe lahet. Jasteku disponon edhe nje veshje tjeter te brendshme me qepje elegante. Lartesia e jastekut eshte 15 cm.

Karakteristikat:

  • Struktura e brendshme: Memory Malva
  • Anatomik
  • Antibakterial dhe antiflamator
× We are here to help you!