Saten i pambukte

Saten i pambukte

Home Textile

Mbulese me kende ne saten te pambukte

Skeda teknike

Veshje: Saten i pambukte

 

Detaje

Mbulesa me kende me perberje sateni dhe pambuku, ky i fundit i krehur.

Ne gjendje ka te bardhe dhe te fildishte.

Mbulesa eshte e disponueshme ne kater permasa: 90×200 cm per dysheket tek, 120×200 cm per dysheket trecerekesh, 165×200 cm dhe 180x2oo cm per dysheket dopio.

Lartesia e kendit eshte e disponueshme ne tri versione: 27 cm per dysheket me lartesi deri ne 27 cm, 35 cm per dysheket nga 28 -35 cm te larte dhe 40 cm per dysheket e larte nga 36-40 cm.

× We are here to help you!