Piumino D’oca

Piumino D’oca

Jasteke

TEPER I BUTE

Mbushja me pupla me te buta, e perbere 80% nga puplat e qafes se pates dhe 20% pupla te gjithe trupit, mundeson ajrosje te shkelqyer duke menjanuar ndryshimet termike. Veshja 100% pambuk, dhuron freski ne prekje.

Category: Tag:
× We are here to help you!