Pelhure e stampuar

Pelhure e stampuar

Home Textile

Mbulese me kende ne pelhure te cmuar

Skeda teknike

Veshje Pelhure

 

Detaje

Mbulese me kende ne pelhure, prodhuar nga fije pambuku te krehura, te nje cilesie te larte.

Ne gjendje ka te bardhe dhe te fildishte.

Mbulesa eshte e disponueshme ne kater permasa: 90×200 cm per dysheket tek, 120×200 cm per dysheket trecerekesh, 165×200 cm dhe 180x2oo cm per dysheket dopio.

Lartesia e kendit eshte e disponueshme ne tri versione: 27 cm per dysheket me lartesi deri ne 27 cm, 35 cm per dysheket nga 28 -35 cm te larte dhe 40 cm per dysheket e larte nga 36-40 cm.

× We are here to help you!