Memorex Saponeta

Memorex Saponeta

Jasteke

Ky jastek ofon nje mbeshtetje anatomike – ortopedike per qafen dhe shpatullat si rezultat i Memory-t, ndera veshja Medicare mban larg cdo lloj papastertie.

Category: Tag:
× We are here to help you!