Memoform Standard 1* Class

Memoform Standard 1* Class

Jasteke

Ky jastek mbeshtet ne menyren e duhur vertebrat dhe shpatullat dhe kjo fale edhe struktures Airyform, e cila lejon edhe qarkullimin e ajrit ne cdo levizje. Ndersa veshja Outlast siguron nje freski maksimale. Disponohet ne dy nivele lartesie, ne 12 dhe 15 cm.

Karakteristikat:

  • Struktura e brendshme: Memory
  • Anatomik
  • Antibakterial
× We are here to help you!