Memoform Standard

Memoform Standard

Jasteke

ME SHUME MBESHTETJE PER QAFEN DHE SHPATULLAT

Me nje fomat tradicional dhe strukturen Airyform, ky jastek mbeshtet ne menyre perfekte qafen dhe ka nje ajrim te larte. Veshja Coolmax eshte nje ventiluese e shkelqyer sepse largon lageshtiren, pra djersen dhe percon ajrin. Disponohet ne dy versione lartesie, 12 dhe 15 cm.

Karakteristikat:

  • Struktura e brendshme: Memory
  • Anatomik-ergonomik
  • Antibakterial
Category: Tag:
× We are here to help you!