Magnigel Standard

Magnigel Standard

Jasteke

PER SHPLODHJE TE QAFES DHE SHPATULLAVE

Forma tradicionale dhe materiale inovativ, Xheli, ofrojne nje mbeshtetje teper te bute dhe e mbajne gjithmone te fresket lekuren. Veshja Viskoze ruan higjenen dhe mund te hiqet dhe te lahet. Lartesia e jasekut eshte 13 cm.

  • Struktura e brendshme: Magnigel
  • Anatomik
  • Antibakterial
Category: Tag:
× We are here to help you!