Magnigel Memoform Standard

Magnigel Memoform Standard

Jasteke

DY ANE, DY KENAQESI TE NDRYSHME

Gjithe mbeshtetja e adoptueshme me qafen e Memory-t ne njeren ane dhe gjithe butesia e freskia e Xhelit ne anen tjeter. Keto dy materiale te perfshira ne nje jastek, ofrojne relax maksimal. Lartesia e jastekut eshte 14 cm.

Karakteristikat:

  • Struktura e brendshme: Memory-xhel
  • Veshje viskoze
  • Anti-bakterial
× We are here to help you!