Krevate me hapje me mekanizem Luna

Krevate me hapje me mekanizem Luna

Zgara Krevati

Sisteme krevatesh me hapje, te cilet mundesojne shfrytezimin e hapesires se kontenitorit. Mekanizmi ngrites eshte cilesor dhe ne saj te pistonave prej hekuri mundeson qendrimin e trines ne nje kend te ndryshem ngritje, duke lehtesuar perdorimin e kontenitorit.

Disponohet ne permasa nga standardet tek deri ne standardet dopio.

Category: Tags: ,
× We are here to help you!