Jacques Tonnino Lamborghini

Jacques Tonnino Lamborghini

Jasteke

Me nje valezim te lehte dhe kokrriza masazhuese ne pjesen qendrore, qe ruajne formen S, te qafes, kjo eshte gjenerata e re e jastekeve. Me keto karakteristika kryesore, ky jastek, ne kete forme te vecante arrin te mikpres perfekt qfen dhe te jape nje mbeshtetje te vecante per zonen vertebrale. Struktura Airyform (me vrima) e shperndare ne zonen ku mbeshtetet pjesa e kokes, pervec se ndihmon ne nje mbeshtetje anatomike, ndihmon ne nje ajrim edhe me te mire.

Karakteristikat:

  • Jacques-memory
  • Lartesia 10 cm
  • Strukture masazhuese
  • Anatomik
  • Veshje me fibra karboni dhe antibakteriale
  • Antialergjik
  • Veshje qe hiqet dhe lahet
  • Ne dy versione ngjyrash, te bardhe e te zi
× We are here to help you!