Cotton Standard

Cotton Standard

Jasteke

ME SHUME MBESHTETJE PER QAFEN DHE SHPATULLAT

Brendia tradicionale ne forme, permbledh me te miren e natyres, Aloe Veren dhe Sojen, qe rrisin mireqenien e Memory-t. Ky i fundit ofron mbeshtetjen perfekte per qafen, i punuar edhe me strukturen Airyform. Veshja me pambuk organik dhe Geomemory ndihmojne funksionet biologjike pergjate gjumit, duke ekuilibruar bioritmin. Lartesia e ketij jasteku eshte 12 cm.

Karakteristikat:

  • Struktura e brendshme: Geomemory
  • Veshje 100% pambuk organik
  • Anatomik
  • Antibakterial
Category: Tag:
× We are here to help you!