Classico H 12

Classico H 12

Jasteke

Ky jastek ofron nje mbeshtetje anatomike, duke mbajtur ne pozicion korrekt formen e qafes dhe struktura Airyform ndihmon ne mbeshtetjen ne pozicion natural te vertebrave dhe shpatullave. Veshja Viskoze eshte e bute ne kontakt me koken dhe ruan ajrim te larte. Ky jastek disponohet ne dy versione lartesie, 12 dhe 15 cm.

  • Struktura e brendshme: Memory
  • Anatomik
  • Veshje viskoze qe hiqet dhe lahet
Category: Tag:
× We are here to help you!