Aloe Soft

Aloe Soft

Dysheke

Nese kerkoni nje dyshek ekonomik edhe cilesor e mbi te gjitha brand si Magniflex, ai eshte Aloe Soft.

Eshte nje dyshek qe te ofron komfort dhe mbeshtetje shume te mire fale 2 cm memory qe ka ne veshje te kombinuar me 20 cm eliosoft . Mbeshtetja e tij mesatare e fort me shtresa e memorit e ben te kendshme kontaktin me trupin duke iu pershtatur siluetes. E vecanta e dyshekut eshte veshja e cila ka ekstrakte te aloe veres per nje gjume te rehatshem dhe rigjenerues. Aloe vera shquhet si bima qetsuese dhe kurative. Veshja ajrosese ndihmone qe dysheku te qendroj brenda kushteve higjenike Dysheku i pershtatet te gjithe peshave trupore

Karakteristikat

 • Veshje: Memory 2 cm
 • Eliosoft 18 cm
 • Fibra antialergjike dhe ajroses
 • Materialet

  Aloe vera
  Memory
  Shkuma Magni
  × We are here to help you!