100% Piuma

100% Piuma

Jasteke

TERMIK NATYRALISHT

Ky eshte jasteku tradicional. Mbushja 100% me pupla te pates, favorizon qarkullimin e ajrit duke evituar ulje-ngritjet e temperatures te jastekut. Mbeshtjellja 100% pambuk eshte e fresket dhe e bute ne prekje.

Category: Tags: ,
× We are here to help you!