100% Pambuk

100% Pambuk

Home Textile

Mbulese me kende ne pambuk te paster

Skeda teknike

Veshje: Pambuk 100%

 

Detaje

Mbulese me kende ne pambuk 100% te paster, i fresket, rezistent, adaptohet lehtesishte me dyshekun.

Ne gjendje ka ne ngjyre te bardhe dhe te fildishte.

Mbulesa eshte e disponueshme ne kater permasa: 90×200 cm per dysheket tek, 120×200 cm per dysheket trecerekesh, 165×200 cm dhe 180x2oo cm per dysheket dopio.

Lartesia e kendit eshte e disponueshme ne tri versione: 27 cm per dysheket me lartesi deri ne 27 cm, 35 cm per dysheket nga 28 -35 cm te larte dhe 40 cm per dysheket e larte nga 36-40 cm.

Categories: , Tag:
× We are here to help you!