Zgara Krevati

Dysheket Magniflex rekomandohen te mbeshteten ne zgara me fibra ose
ristela druri, kryesisht prej bambuse, e cila ka dhe elasticitetin e nevojshem,
gje qe ndikon ne performancen me te mire te dyshekut.

Zgarat me susta ose mbeshtetjet me pllaka komplet fibre, pa asnje hapesire ajrimi perkeqesojne mbeshtetjen, mbajne lageshtiren dhe jane faktore per
dhjetra alergji dhe probleme me shendetin.

Showing all 2 results

× We are here to help you!