fbpx

Virtuoso

Dysheket Virtuoso ofrojne nje pushim mbreteror ! Jane te kuruar ne detaje, vecanerisht ne perdorimin e duhur te materialeve, me nje strukture qe eshte me e mira qe nje dyshek mund te ofroje. Keta dyshek pervec se jane mikprites komod per linjen trupore, jane edhe nje burim mireqenie per shendetin,pasi ekstraktet e ekualiptit, qe pasurojne lastrat mbeshtetese (nje bime me veti cliruese ne rruget e frymemarrjes), ndihmojne ne nje gjume te shendetshem. Teknologjia Airyform, me te cilen jane punuar lastrat mbeshtetese mbeshtet ne 5 zona kryesore trupin dhe favorizon transpirim te larte te brendesise se dyshekut. Dysheket Virtuoso kane ane dimerore me fibrat me te cmuara te perzgjedhura (kashmir, lesh deveje, lesh merinos, fije kali) dhe ane verore me fibrat me delikate (mendafsh, lino, pambuk, fije kali).

Showing the single result

× We are here to help you!