fbpx

Magnistretch

Magnistretch eshte nje dyshek teknologjik teresisht inovativ, i zhvilluar ne bashkpunim me Departamentin e Inxhinieris Mekanike, te Universitetit te Sargozes ne Spanje, i testuar me makinerine INSTRON 8800. Patenta ekskluzive eshte studiuar per te dhuruar nje mireqenie te pabesueshme per shpinen, qe shtrihet dhe shplodhet pergjate gjumit.

Showing the single result

× We are here to help you!