Magnigel

Dysheket Magnigel, zgjedhja me e mire per nje gjume te fresket ! Fale shtreses se xhelit, nje material inovativ, fleksibel dhe teper ajroses, ofrohet nje pushim ku trupi mbeshtillet nga nje butesi dhe freski shplodhese. Ky material karakterizohet nga nje vecori, ftohet dhe ngrohet shume shpejt, gje qe ofron te dysheket Magnigel, ruajtjen e nje mikroklime optimale ne cdo stine.

Showing the single result