Fiaba

Gjumi per femijet eshte i rendesishem, duke qene se ai i shoqeron ata ne nje bote magjike, boten e endrrave te tyre. Magniflex ka krijuar per femijet, linjen e dyshekeve Fiaba te cilet plotesojne nevojat per gjume te femijeve dhe i pergatit ata per nje dite te re plot me energji.

Showing all 2 results