fbpx

Armonia

Cdo dyshek  i linjes Armonia, ofron 4 kombinime mbeshtetjesh te ndryshme, fale kjo edhe lastres Dual Core dhe topperave te levizshem. Ideimi i kesaj linje, e ben te adoptueshem me cdo lloj tiplogjie trupore edhe per per personat me kerkesa te vecanta, te cilet mund te gjejne harmoni gjate pushimit.

Showing the single result

× We are here to help you!