Oferta

TE GJITHE MERITON NJE MAGNIFLEX. OFERTA JONE MIREQENJE DHE REHATI ME NJE SIGURI NGA NJE KOMPANI PRESTIGJIOZE QE OPERON NE 98 VENDET TE BOTES.

 Magniflex ka nje gamë të gjerë produktesh
ne shërbim të një gjumi relaksues
nëpërmjet prodhimit te produkteve të përsosura,
nga më ekonomiku deri në premium
për të gjithë ata që duan pushimin pa kompromise

Dyshek tek duke filluar nga 199 Eur.

Dyshek dopio standart duke filluar nga 399 Eur.

 

Dyshekët Magniflex prodhohen vetëm në një fabrikë në Prato – Itali,
dhe me numrin serial mund të verifikoni; modelin, përmasën dhe ku është eksportuar.

Magniflex është një brand ndërkombëtar me filiale dhe showroome të panumërta në të gjithë botën.
Në ditët e sotme, Magniflex konsiderohet kudo si zëdhënës “Made in Italy” i pushimit absolutisht më të mirë.

Objektivi i përhershëm i Magniflex është të kuptojë thellësisht shqetësimet dhe problematikat që lidhen me gjumin,
në mënyrë qe të gjejë zgjidhje të reja për mirëqënien dhe një gjume me të vertet shplodhës.

Ne e marrim seriozisht përmirësimin e cilësisë së jetës dhe gjumit. 58 vite histori si kompani prodhimi.

Shkelqejme ne bote dhe veprojme ne 98 vende. Mbi 100 produkte. 10,000 dysheke prodhohen çdo ditë.

40 milionë njerëz kanë zgjedhur cilësinë italiane: Dyshekët Magniflex! Vetem e vetem per te patur nje pushim rigjenerues.

Besojani trupin tuaj dyshekeve tane!

1/3 e jetës e kalojmë në shtrat.
Gjumi konsiderohet si karikuës pasi; truri dhe trupi ynë shplodhet dhe rimerr energji.
Këshillojmë të zgjidhni nje dyshekë me materiale
të certifikuara në mbrojtje të shëndetit.

Cdo njeri djersitet mesatarisht 400 ml cdo natë.
Nëse dysheket nuk janë me materiale cilësore
dhe te studiuar për ajrosje,
toksinat që kalojnë në dyshek mbeten aty
dhe krijojnë baktere të dëmshme për shëndetin.

GJUMI ËSHTË KËNAQËSIA MË E RËNDËSISHME NË JETË

NUK ËSHTË FJALA VETËM PËR NJË GJUMË TË QETË GJATË NATËS, PASI QËLLIMI YNË ËSHTË MË I RËNDËSISHËM

PËR TË JETUAR MIRË, DUHET TË BËJMË NJË GJUMË TË MIRË GJATË NATËS

 

× We are here to help you!