Kundra Temperaturë, MAGNIGEL

kundra temperaturë Magnigel

STOP NXEHTESISE SE TEPERT!

Fjetja ngrohte është ënderr per të gjithë, sidomos në sezonin e ftohtë. Por për fat të keq, tejkalimi i nxehtesise se çliruar nga dysheku e bën gjumin të pakëndshme dhe joshplodhes. Një sërë studimesh universitare zbulojnë se ekziston një raport proporcional i kundërt midis temperaturë dhe pushimit:

Temperaturë më të ulët trupore i korrespondon pushim me i mire.

 

Shpesh veshjet e dyshekeve jane baza e një pushimi të keq, siç është rasti i vatines klasike qe perdoret ne veshjet e dyshekeve e cila ruan nxehtesine dhe pengon proçesin e duhur të termorregullimit, qe është shkaku i nxehtesise se krijuar në dyshek dhe në jastëk. Kur temperatura në gjumë është e larte, trupi nuk pushon sa duhet dhe ndodh që të kthehet dhe rrotullohet here pas here pa gjetur atë freski që është aq e dëshirueshme sa dhe e nevojshme.

Kush kujdeset për gjumin nuk mund të injorojë një faktor kaq të rëndësishëm për një pushim të mirë dhe është kjo është arsyeja pse kërkimet ne Magniflex kane zhvilluar një material revolucionar, Magnigel.

Magnigel është evolucioni i shkumave te zgjeruar (dense): të freskëta, anatomike dhe të ajrosura. Duke u nisur nga këto karakteristika. Magniflex ka krijuar një xhel me densitet të lartë që garanton mbështetje dhe një ndjesi freskie të pashembullt. Magnigel ka një strukturë që lehtëson qarkullimin e ajrit dhe i lejon trupit të shpërndajë temperaturë në mënyrë të natyrshme.

Gjithashtu në këtë rast një sërë testesh specifike kanë vërtetuar performancën e dyshekeve dhe jastëkeve Magnigel: te cilet kane kohe më e gjatë te ngrohjes, më pak kohë per ftohje përballë nxehtësisë së tepërt te çliruar si temperaturë, dhe si ajrim te perkryer.

Përfitimet për trupin janë të dukshme edhe pas një nate te vetme. Në fakt ai që zgjohet në dyshekun apo jastekun Magnigel ndihet i qetë, plot energji dhe pa tensione muskulare. Edhe përfitimet ne bilançin psikologjik jane te paimagjinueshme. Një gjumë i mirë lejon mendjen të relaksohet dhe të “stakohet” ndaj ndërhyrjeve te zgjimit të vazhdueshëm për shkak të mungesës së rehatise në gjumë.

× We are here to help you!