Jasteku, rendesia e tij per nje gjume te rehatshem….

Jasteku, rendesia e tij

Jasteku eshte po kaq i rendesishem sa dysheku per te mbeshtetur gjithe linjen trupore nga koka deri ne gjymtyret e poshtem. Ne nje mbeshtetje sa me origjinale per te pushuar me me shume komfort.

Jasteku i duhur, do tju garantoje nje gjume te thelle dhe shplodhes. Por nuk mjafton te zgjedhesh vetem formen: eshte e rendesishme te zgjedhesh edhe lartesine dhe materialin e duhur.

Vecojme dy lloje jastekesh:

-Terapeutik: eshte nje jastek qe fal formes dhe materialit ofron mbeshtetje dhe shplodhje te muskujve cervikal.

-Komfort: eshte nje jastek komod, mikprites ndaj kokes dhe shpatullave, duke dhuruar nje mbeshtetje te thjeshte edhe per qafen.

Ne kategorine e pare perfshihen jasteket ergonomike, te cilet perbehen nga memory ose xheli. Keta jastek mbeshtesin ne menyre krejtesisht natyrale formen S te qafes. Efekti eshte i shkelqyer me rezultate reale. Shplodhen vertebrat dhe relaksohen muskujt cervikal. Keta jastek kane nje Teknologji Airyform ne qender, e cila e mbeshtet koken ne nje vije te drejte me shtyllen kurrizore. Por kjo teknologji siguron edhe nje ajrim te mire te jastekut.

Ne kategorine e dyte bejne pjese jasteket me pupla ose ata me fibra. Te dy keta lloje kane nje butesi dhe jane me te keshillueshem per femijet sidomos. Butesia eshte e nevojshme per femijet ne vitet e para sepse humb efekti i lartesisese jastekut nen peshen e kokes. Kjo eshte pikerisht mbeshtetja qe u duhet femijeve : e sheshte qe te mos ju shkaktoje deformime.

Por edhe shume mosha te medhaja deshirojne butesi dhe nje komfort te thjeshte. Ndaj kjo kategori jastekesh eshte e duhura.

Lartesia e pershtatshme e studiuar per nje jastek eshte ajo 12 cm. Por ka shume njerez qe flene me dy jastek , ndaj per te eleminuar gjumin me dy jastek ka disa opsione me nje lartesi 13, 14 ose 15 cm.

Per shume te tjere ka dhe jastek me forma te valezuara qe mundesojne dy nivele lartesie ne te njejtin krahe.

Rendesi kane dhe veshjet e jastekeve. Ato duhet te jene materiale te ajrosur dhe termorregulluese te cilat te mbajne temperatur konstante ne cdo stine.

Te gjitha sa shpjeguam, j u do ti gjeni vetem ne Magniflex! Lideri Italian i dyshekeve, jastekeve dhe shume aksesoreve te tjere qe kane lidhje vetem me pushimin. Sepse ne i duam njerezit dhe duam me te miren per ta. Prandaj klientet e Magniflexit jane gjithmone te lumtura…

Nje pushim i mire do te thote nje jete me e mire! Ju presim ne Magniflex!

× We are here to help you!