Dyshek ideal per sportistet, Magnistrech

Magnistrech-dyshek-ideal

Magnistrech: Teknologji dhe delikatesë për mirëqenien e shpinës!

A mundet nje dyshek te përmirësoj shëndetin? Përgjigja është po, natyrisht kur flitet për një dyshek të mirë. Por jo të gjithë e dinë që ekziston nje dyshek ideal per sportistet qe jo vetëm ofron nje pushim maksimal por duke pushuar zgjat dhe shtendos shtyllën kurrizore. Bëhet fjalë për dyshekun e prodhuar nga Magniflex, dyshekun e patentuar Magnistrech. Efikasiteti i të cilit është certifikuar nga Departamenti i Inxhinierisë Mekanike në Universitetin e Saragozës.

Efektet e dyshekut Magnistrech për shpinën.

Falë zonave me kanale, Magnistretch përdor peshën trupore duke e shfrytëzuar në efektin e zgjatjes së hapsirave midis vertebrave.

Efekti mirëqënës është certifikuar edhe nga profesori i traumatologjisë dhe ortopedisë në Universitetin e Saragozës Antonio Herrera Rodríguez.

Cilësia e certifikuar e Magnistrech.

Përvec efektit stretching te dyshekut ai gëzon dhe certifikimin Oeko-Tex, nje standart ndërkombëtar, që garanton mungesen e lëndëve të dëmshme per njeriun dhe natyrën.

Dyshek ideal per sportistet por jo vetëm.

Nëse dysheku Magnistrech është zgjedhja ideale për Gianluigi Buffon, atlet i cili ushtron cdo ditë muskujt dhe gjymtyrët e pasme dhe dysheku ndihmon ne relaksimin dhe zgjatjen e tyre, imagjinoni efektin e mrekullueshëm për të gjitha kategoritë e njerëzve.

Revista prestigjoze The Lancet pohon se në botë aftësia e kufizuar për shkak të dhimbjes së shpinës është rritur me më shumë se 50% që nga viti 1990. Një epidemi e vërtetë që prek si vendet në zhvillim dhe vendet me nivel të lartë të mirëqenies. Kjo është arsyeja pse një dyshek i aftë për të kryer një veprim të dobishëm dhe të rëndësishëm për shpinën. Bëhet një trajtim që mund të përmirësojë cilësinë e jetës për miliona njerëz. Duke fjetur në Magnistrech aktivizohet një lloj “masazh”, i verifikuar edhe nga Shoqata Chiropratike Amerikane, e cila për herë të parë në historinë e saj ka dhënë mbështetjen e saj për një dyshek.

× We are here to help you!