Vakum

Magniflex dyshek vakum paketuar

VAKUM: REVOLUCIONI QE MBAN EMRIN MAGNIFLEX

Dysheku i paketuar me vakum, qe mban etiketen Magniflex qe nga viti 1986. Eshte nje revolucion i vertete ne boten e dyshekeve. Vakumi garanton ruajtjen e kushteve higjenike dhe cilesore te dyshekeve.

Gjithashtu, vellimi i tyre reduktohet me 90% dhe vetem ne nje meter kub mund te dergohen 13 dysheke. Ne vend te 3 dyshekeve te paketuar ne menyren e zakonshme. Kjo do te thote nje numer me i vogel kamionesh transportues ne qarkullim dhe per pasoje, arrihet edhe reduktimi i shperndarjes se rrezatimeve ndotese te dioksidit te karbonit (Co2).

 

× We are here to help you!