Politikat Ambientaliste

NE NJE BOTE ME TE MIRE FLIHET ME MIRE

Magniflex punon gjithnje i nxitur nga ndjenja e vazhdueshme e pergjegjesise per mjedisin. Te gjitha produktet e saj, ne fakt, jane konceptuar per te respektuar politikat ambientaliste. Duke reduktuar shperndarjen e dioksidit te karbonit (Co2) edhe fale perdorimit te paneleve diellore. Kompania ka marre gjithashtu certifikaten OEKO TEX, qe garanton mungesen e substancave toksike dhe te demshme ne brendesine e produkteve.

VAKUMI: REVOLUCIONI QE MBAN EMRIN MAGNIFLEX

Dysheku i paketuar me vakum, qe mban etiketen Magniflex qe nga viti 1986. Eshte nje revolucion i vertete ne boten e dyshekeve. Vakumi garanton ruajtjen e kushteve higjenike dhe cilesore te dyshekeve. Gjithashtu, vellimi i tyre reduktohet me 90% dhe vetem ne nje meter kub mund te dergohen 13 dysheke, ne vend te 3 dyshekeve te paketuar ne menyren e zakonshme. Kjo do te thote nje numer me i vogel kamionesh transportues ne qarkullim dhe per pasoje, arrihet edhe reduktimi i shperndarjes se rrezatimeve ndotese te dioksidit te karbonit (Co2) dhe respekt per politikat ambientaliste.

× We are here to help you!