Hoteleri

PUSHIMI ITALIAN QE KA PUSHTUAR BOTEN!

Linja Regale per hotelet prestigjoze.

Nga një laborator i vogël në hotelet më ekskluziv në çdo kryeqytet në mbarë botën. MAGNIFLEX është njohur universalisht si simboli i “pushimit made in Italy“.

Magniflex prodhon produktet e tij me zejtari të pakrahasueshme. Sepse ajo është e nxitur nga i njëjti pasion që i beri te ecin perpara ne fillime. Magniflex ka bërë gjera te cmuara në të shkuarën me një fokus per të ardhmen.

Magniflex ka nje vizion rreth pushimit te ndertuar mbi vlera te qarta per hoteleri, qe ndihmojne respektimin e nivelit teper te larte te cilesive qe jane baza e produkteve me te njohura dhe me te cmuara ne bote.

× We are here to help you!