Historia

Lind kompania. Eshte viti i dyshekut te pare me suste. Fillon pjesemarrja si sponsor ne garen e ciklizmit Giro d’Italia.

Magniflex regjistrohet si marke.

Krijohet marka Dormir.

Fitorja ne garen e ciklizmit Giro d’Italia.

Krijohet marka Relaxsan.

Dysheku i paketuar me vakum merr licencen.

Hyn me sukses ne tregun e Organizates se Madhe Shperndarese.

Fillon bashkepunimin me marken Pierre Cardin.

Hyn me sukses ne tregun rus.

Hyn ne tregun e Gjermanise, Britanise dhe Spanjes.

Fillon bashkepunimin me Japonine.

Licencohet si kompani e teknologjise se re: materiali Waterlatex. Aplikohet teknologjia e re per paketimin me vakum. Krijohet Marka Materassi&Materassi. Hapet dyqani i pare ekskluziv me produkte te markes.

Hyn me sukses ne tregun turk.

Hyn me sukses ne tregun e Maltes.

Digjet fabrika e vjeter

Ndertohet fabrika e re prej 30.000 m2. Krijohet Alessanderx SpA. Arrin objektivin duke prodhuar 10.000 dysheke ne dite.

Hyn ne tregun e Libise dhe Bullgarise.

Hyn ne tregun ne Dubai, Qipro dhe Ukraine. Prodhohet dysheku i pare prej fibrash ari.

Krijohet marka Geoethic.

Hapen filiale ne SHBA.

Fillon bashkepunimin me marken Tonino Lamborghini. Hyn me sukses ne tregun e SHBA-se, Kanadase, Indise, Republikes Ceke dhe Shqiperise.

Hyn me sukses ne tregun e Singaporit, Afrikes se Jugut, Kosoves, Australise, Kazakistanit dhe Filipineve. Angazhohet ne ceshtjet sociale me shoqaten Pensare Oltre.

Hyn me sukses ne tregun e Kines dhe Greqise.

Hyn me sukses ne tregun e Indonezise, Arabise Saudite dhe Sllovenise. Tashme eshte prezente me me shume se 110 dyqane me produkte te markes.

Hap showroom-e ne Bangalore, Rome, Bratislave, Osaka, Shanghai, Riyad, Shkup, Beijing, Dongguan dhe Miami. Shtrirje strategjike ne Greqi dhe Algjeri.

Lancimi i koleksioneve te reja. Shtrirje strategjike ne Poloni, Maqedoni, Republiken Domenikane dhe Kolumbi. Tashme eshte e shtrire ne 85 shtete.

Lancimi i Smartech. Lancimi i Magnistretch.
I shtrire ne 90 shtete. Shtrirje strategjike ne Serbi, Turqi dhe Kirghizistan.

× We are here to help you!