Certifikimet

KERKIMET ME EFIKASE JANE ATO KERKIME QE NUK RRESHTIN ASNJEHERE.

Magniflex ka arritur gjate gjithe historise se saj rezultate te rendesishme, megjithate, nuk rresht se kerkuari persosmerine. Veprimtaria e vazhdueshme ne fushen kerkimore nuk ka kufi. Kompania ka si qellim zgjidhjet me te reja per permiresimin e produkteve te saj, ne menyre qe t’i pergjigjet me saktesi te gjitha nevojave te ndryshme per cdo individ duke vertetuar me certifikimet.

CILESIA E MAGNIFLEX ESHTE E CERTIFIKUAR NE TE GJITHE BOTEN

 

ACA (American Chiropractic Association)

Ai u jepet produkteve qe kane cilesine me te larte pas shqyrtimit, analizes, testimit dhe vleresimit te plote nga nje bord mjekesh me ekspertize te veçante. Produktet rishikohen rregullisht per t'u siguruar qe ato vazhdojnë t'i permbushin ende standardet e larta, per te cilat eshte dhene certifikata.

LGA

Certifikimi i LGA verteton rezistencen e madhe te materialeve qe jane perdorur.

AJA dhe UKAS

Standardet e prodhimit dhe sistemet e menaxhimit te Magniflex jane konform me direktivat e enteve te kontrollit nderkombetar AJA dhe UKAS.

BS EN ISO9001:2008

Magniflex eshte konform standardeve qe vertetojne cilesine e produkteve dhe sherbimeve te saj.

OEKO TEX

Certifikimi OEKO TEX garanton mungesen e substancave toksike dhe te demshme per njerezit dhe mjedisin.

GOTS (Standarti Boteror i Tekstileve Organike)

E leshuar nga Instituti per Certifikimin e Etikes dhe Mjedisit, ky certifikim verteton se materiali qe eshte perdorur per linjen Toskana eshte realizuar nga materiale 100% organike, per garantimin e tuteles maksimale per njerezit dhe ambientin ku jetojne.

CFR 1633, FIRA, TB603

Certifikimet per sigurine nga zjarri qe vertetojne konformitetin me normativat ne fuqi te rregulloreve per mbrojtjen dhe tutelen e konsumatorit, per sa i perket rezistences nga zjarri te produkteve.

Deklarata e Konformitetit KE, Medical Device (MD)

MEDICAL DEVICE (MD) krijon mundesine per nje konsumator te diagnostikuar me patologji te renda fizike t’i ulet pagesa e taksave nga cmimi i produkteve.

IMCI

Certifikata e cilesise teresisht Made in Italy. Ideimi, prodhimi dhe furnizimi jane te gjitha italiane.

UNIVERSITETI I FIRENCES

Jane bere studime mbi ergonomine ne bashkepunim me UNIVERSITETIN E FIRENCES

× We are here to help you!