Zgara Krevati

You are here

Praktik Deluxe

Zgara Krevati

Pratik eshte i vetmi sistem i patentuar qe ben te mundur ngritjen horizontale te platformes vetem menje levizje. Fibrat jane te perbera nga cilesia me e lartee drurit te bambuse. Pratik mundeson nje rregullim ne menyre komode te dyshekut dhe perdorimin e bazes si kontenitor.