Eksporti

You are here

Eksportojmë drejt më shumë se 80 vende produktet për një gjumë çlodhës Made in Italy.

Me kalimin e viteve, kompania pati një rritje mjaft të madhe, derisa u kthye në një realitet të vërtetë ndërkombëtar, me filiale dhe showroome të panumërta në të gjithë botën. Në ditët e sotme, Magniflex konsiderohet kudo si zëdhënëse “Made in Italy” e gjumit çlodhës.

SHOWROOM-et

 • Firence
 • Romë
 • Tirana
 • Tokjo
 • Osaka
 • Singapor
 • Qipro
 • Dubai
 • Pragë
 • Kiev
 • Milano
 • Manila
 • Sofje
 • Hong Kong
 • Shangai
 • Majemi
 • Bangalor
 • Bratislavë
 • Rijad
 • Shkup
 • Shezhen
 • Foshan City
 • Dongguan
 • Beijing

Shifrat që flasin për ne:

 • Mbi 80 janë vendet drejt të cilave Magniflex eksporton produktet e saj.
 • Mbi 35 milionë njerëz në botë flenë mbi dyshekët Magniflex.
 • Mbi 50 vite histori si kompani prodhimi.
 • Mbi 80 produkte (nga dyshekët, sustat, jastëkët dhe aksesore të tjera relaksuese).
 • 10.000 dyshekë prodhohen në ditë.