Certifikimet

KERKIMET ME EFIKASE JANE ATO KERKIME QE NUK RRESHTIN ASNJEHERE.

Magniflex ka arritur gjate gjithe historise se saj rezultate te rendesishme, megjithate, nuk rresht se kerkuari persosmerine. Veprimtaria e vazhdueshme ne fushen kerkimore nuk ka kufi. Kompania ka si qellim zgjidhjet me te reja per permiresimin e produkteve te saj, ne menyre qe t’i pergjigjet me saktesi te gjitha nevojave te ndryshme per cdo individ.

CILESIA E MAGNIFLEX ESHTE E CERTIFIKUAR NE TE GJITHE BOTEN

 

LGA

Certifikimi i LGA verteton rezistencen e madhe te materialeve qe jane perdorur.

AJA dhe UKAS

Standardet e prodhimit dhe sistemet e menaxhimit te Magniflex jane konform me direktivat e enteve te kontrollit nderkombetar AJA dhe UKAS.

BS EN ISO9001:2008

Magniflex eshte konform standardeve qe vertetojne cilesine e produkteve dhe sherbimeve te saj.

OEKO TEX

Certifikimi OEKO TEX garanton mungesen e substancave toksike dhe te demshme per njerezit dhe mjedisin.

GOTS (Standarti Boteror i Tekstileve Organike)

E leshuar nga Instituti per Certifikimin e Etikes dhe Mjedisit, ky certifikim verteton se materiali qe eshte perdorur per linjen Toskana eshte realizuar nga materiale 100% organike, per garantimin e tuteles maksimale per njerezit dhe ambientin ku jetojne.

CFR 1633, FIRA, TB603

Certifikimet per sigurine nga zjarri qe vertetojne konformitetin me normativat ne fuqi te rregulloreve per mbrojtjen dhe tutelen e konsumatorit, per sa i perket rezistences nga zjarri te produkteve.

Deklarata e Konformitetit KE, Medical Device (MD)

MEDICAL DEVICE (MD) krijon mundesine per nje konsumator te diagnostikuar me patologji te renda fizike t’i ulet pagesa e taksave nga cmimi i produkteve.

IMCI

Certifikata e cilesise teresisht Made in Italy. Ideimi, prodhimi dhe furnizimi jane te gjitha italiane.

UNIVERSITETI I FIRENCES

Jane bere studime mbi ergonomine ne bashkepunim me UNIVERSITETIN E FIRENCES